Om os

Link har eksisteret siden 2008 og tilrettelægger kurser og workshops for folk, der skal arbejde sammen. På vores kurser og workshops arbejdes der med kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering. Vi arbejder praktisk med øvelser og konkrete redskaber, som giver deltagerne mulighed for at mærke betydningen og effekten af god kommunikation, godt samarbejde som har betydning for trivslen. 

På diverse ungdomsuddannelser har vi gennem årene arbejdet med både elever og lærere i mange forskellige sammenhænge eks. klasseledelse for undervisere, teamsamarbejde, konflikthåndtering for elever og undervisere, problemer i klasser, elevambassadører, tutorer, introkurser til god klassekultur, elevråd, eksamenstræning etc. 

 På virksomheder har vi lavet kurser, workshops og oplæg om eksempelvis betydningen af god kommunikation i eksterne og interne samarbejder, redskaber til konflikthåndtering, præsentationsteknik, formidlingsdesign – metoder til at få budskabet igennem, god service og rekruttering af nye medarbejdere. 

 Vores kurser og workshops er altid skræddersyet og tilrettelagt til den enkelte organisation, så indholdet giver mest mulig mening i organisationens praksis og hverdag.  

Link holder til på Margretheholmen i København i nogle dejlige, lyse lokaler, hvor vi fra tid til anden afholder kurser med plads til et begrænset antal deltagere. Det er en unik mulighed for at komme i dybden med sin praksis og få redskaber og metoder helt ind under huden.